Kurgimahl- tervise turgutaja

Kurgimahl- tervise turgutaja


01. august 2024

Kui kurke saab liiga palju, siis tee kuyrgimahla- see on tervisele väga kasulik jook!

  1. Kurgimahl hüdreerib: Kurgimahl on suure veesisaldusega ja  aitab kehal püsida hüdreeritud. See on eriti kasulik kuumadel päevadel või pärast füüsilist tegevust.

  2. Madal kalorisisaldus: Kurgimahl on madala kalorsusega, muutes selle suurepäraseks joogiks neile, kes soovivad kaalu langetada või säilitada.

  3. Rikkalik toitainete poolest: Kurgid sisaldavad vitamiine ja mineraale nagu vitamiin K, C-vitamiin, kaalium ja magneesium. Need toitained toetavad erinevaid kehalisi funktsioone, sealhulgas immuunsüsteemi ja luude tervist.

  4. Antioksüdandid: Kurgid sisaldavad antioksüdante, nagu beetakaroteen ja flavonoidid, mis aitavad võidelda vabade radikaalide vastu ja vähendavad põletikku kehas.

  5. Detoks: Kurgimahl võib aidata keha puhastada ja toksiine eemaldada, toetades neerude ja maksa funktsioone.

  6. Naha tervis: Tänu kõrgele veesisaldusele ja toitainetele aitab kurgimahl hoida naha niisutatuna ja võib vähendada nahaärritusi. C-vitamiin ja antioksüdandid aitavad kaasa ka kollageeni tootmisele, mis on oluline naha elastsuse jaoks.

  7. Seedimise tugi: Kurgimahl sisaldab kiudaineid, mis võivad aidata parandada seedimist ja ennetada kõhukinnisust.

  8. Veresuhkru taseme reguleerimine: Mõned uuringud on näidanud, et kurgimahl võib aidata reguleerida veresuhkru taset, mis on oluline diabeedi ennetamisel ja haldamisel.

 





Klientide tagasiside: