KUDIAS ROHELISED TOMATID PUNASEKS SAADA?

KUDIAS ROHELISED TOMATID PUNASEKS SAADA?


16. oktoober 2024

✅ Tomativiljade küpsemiseks on optimaalne temperatuur ­20–25 kraadi. Viljad lõpetavad küpsemise alla 13 ja üle 29 kraadi juures.
Külma saanud tomatid enam korjamiseks ei kõlba.
✅ Järelküpsemiseks kõlbavad oma kasvu täis kasvanud puhtad ja kuivad tomatid.
✅ Hoidmiseks on parim õhuavadega pappkast või korv.
✅ Lao tomatid ühe kihina õhuavadega kasti või puntutud korvi.
✅ Pane kasti poolik õun või küps banaan. Need puuviljad eraldavad etüleeni, mis kiirendab tomatite küpsemist.
✅ Hoia tomatid toatemperatuuril ja eemal külmast. Liiga külm võib nende küpsemisprotsessi peatada.
✅ Korja terved tomateid koos varrega, riputa need kuiva kohta ja lase järelküpseda. Nii küpsevad nad loomulikul viisil edasi.

Maheseemned.ee





Klientide tagasiside: