Tellimusega kaasa toorśokolaad!

Tellimusega kaasa toorśokolaad!


04. märts 2018

StayYoung tooršokolaad erineb tavalisest selle poolest, et toorkakao termotöötlus toimub temperatuuril 40 °С (tavalist šokolaadi valmistatakse temperatuuril 149 °С) ja tänu sellele säilivad kasulikud ained.

Śokolaadi tootmiseks kasutatakse superfood’e, nagu näiteks Peruu makat ja spirulinat. Maka on rikas mikroelementide, kaltsiumi, fosfori, raua, tsingi, kaaliumi, vase, vitamiinide B1, B2, B12, C, E, aga ka oleiin-, linool- ja palmitiinhappe poolest. Spirulina soodustab kudede taastumist, puhastab soolestikku ja aitab sellega kaasa soolestiku mikrofloora taastamisele. Tooršokolaad võimendab kõiki neid omadusi veelgi!

 

Kampaania lõppes 18.03.2018





Klientide tagasiside: